Φορολογικά Νέα logo

Αγαπητοί φίλοι,

To μεγαλύτερο portal για φορολογικά-εργατικά-ασφαλιστικά θέματα Forologikanea.gr προσφέρει με συνέπεια από το 2011 έγκυρη και πλήρη ενημέρωση σε επιχειρηματίες, λογιστές-φοροτεχνικούς και ενδιαφερόμενους πολίτες προσφέροντας λογιστικά, φορολογικά και οικονομικά θέματα, σε συνεργασία με το δημοσιογραφικό portal www.voria.gr.

Σήμερα, το www.forologikanea.gr σας παρέχει μία νέα καινοτόμα υπηρεσία. Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012), από φέτος καταργείται η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών στις εφημερίδες για τις ΑΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ με την προϋπόθεση όμως ότι αυτός θα δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα της εταιρείας η οποία θα καταχωρηθεί στο ΓΕΜΗ.

Η νέα νομοθεσία δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις, μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, να δημοσιεύσουν τον ισολογισμό τους στο διαδίκτυο χωρίς να επιβαρύνονται με τα μεγάλα κόστη που χρέωναν μέχρι σήμερα οι εφημερίδες.

Tο www.forologikanea.gr σας δίνει τη δυνατότητα με την πιο οικονομική λύση να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα για την δημοσίευση των οικονομικών σας καταστάσεων, έναντι του ελάχιστου τιμήματος των 100€ +ΦΠΑ ετησίως, εξασφαλίζετε την πλέον οικονομική, έγκυρη, νόμιμη, έγκαιρη και αξιόπιστη λύση για την δημοσίευση των οικονομικών σας καταστάσεων.

Στη νέα ιστοσελίδα σας θα περιέχονται τα στοιχεία της εταιρείας, οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις για κάθε έτος. Μελλοντικά θα υπάρχουν νέες δυνατότητες για περισσότερες υπηρεσίες προς την εταιρεία σας για τις οποίες και θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους στη συνέχεια.

Από τη δική σας πλευρά, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την εμπορική διεύθυνση του Forologikanea.gr στο τηλέφωνο 2310554084 ή στο email: info@forologikanea.gr για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία με την οποία μπορείτε να μας στείλετε τις οικονομικές σας καταστάσεις για δημοσίευση.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα εντολή δημοσίευσης που θα βρείτε στη διεύθυνση www.forologikanea.gr και να μας τη στείλετε μαζί τις οικονομικές σας καταστάσεις σε ένα από τους γνωστούς τύπους αρχείων (Ms Word, MS Excel & PDF).


Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα


Μετά τιμής,

Η ομάδα του forologikanea.gr